HIKING MIRDITA

Mirë se vini ne Hiking Mirdita

Vendbanime të lashta, shtigje aventureske, shtëpi pritëse, kulla karakteristike, kullota malore, lëndina përrallore, male magjepëse, tatëpjeta madhështore, pamje të mrekullueshme, shpella dhe skuta, rrënoja të sarajeve, kujtime të punës së rëndë në miniera dhe vuajtjet gjatë kohës së izolimit presin vizitën tuaj.

Kontakt

Infokulla Mirdita

  • Rubik, Shqipëri
  • Oraret e aktivitetit: 9:00 - 17:00 
  • Email: info@hikingmirdita.com
  • Informacione të mëtejshme:
    (+355) 69 560 29 70
     

Hiking Mirdita

Na ndiqni në rrjetet sociale.

Sponsorizuar nga AAP - Marianne Graf

Hiking Mirdita © 2018. Zhvilluar prej iNSmart Code

TOP