Hotelet & Akomodimet
Mirdita

Shijoni mikpritjen e përzemërt në ekohotele, shtëpi pritëse apo në kullat tipike të familjeve vendase.

Eco-Hotel MARUB / Rubik, Katund i Vjetër

 • 3 yje
 • Wireless
 • Sat-TV
 • Dush/WC
 • Vlerësimi: Booking 9,6 Pikë
 • Kapaciteti : 40 Persona
 • Dhoma: 19
 • Dyshe: 6
 • Me dy shtretër:: 11
 • Me tre shtretër:: 2

Kulla Mark Llesh Ndreca / Ndërshenë - Orosh

 • Kapaciteti : 10 Persona
 • Dhoma: 3
 • Dyshe: 1
 • Dhomë dyshe: 1
 • Dhome ndenje me akomodim per 4 persona: 1

Bujtina Çupi

 • Kapaciteti : 12 Persona
 • Dhoma: 3
 • Me tre shtretër: 3 -> Një dopjo dhe një marinari
 • Dhome ndenje me akomodim per 4 persona: 1

Kamping Baven-Toven Naturae

 • Dush/WC
 • Kapaciteti : 16 Persona
 • Dhoma: 3
 • Dyshe: 1
 • Me dy shtretër: 1
 • Të tjera : 5

Kontakt

Infokulla Mirdita

 • Rubik, Shqipëri
 • Oraret e aktivitetit: 9:00 - 17:00 
 • Email: info@hikingmirdita.com
 • Informacione të mëtejshme:
  (+355) 69 560 29 70
   

Hiking Mirdita Footer Logo

Hiking Mirdita

Na ndiqni në rrjetet sociale.

Sponsorizuar nga AAP - Marianne Graf

Hiking Mirdita © 2018. Zhvilluar nga iNSmart Code.

TOP