HIKING MIRDITA

Rreth Nesh

Anëtarët e Infokulla

Nik Nikolli- Drejtor i Turizmit dhe Infokullës, udhëzues në Infokullë dhe natyrë.
Gjovalin Marfana- Specialist guidash turistike, udhëzues në Infokullë dhe natyrë.
Flavian Gjoka- Specialist guidash turistike, udhëzues në Infokullë dhe natyrë.

Iniciuese: Marianne Graf

 • Eko-turizmi në Mirditë dhe rrethinat
 • Markimi i shtigjeve dhe organizmi i tureve në Mirditë dhe jashtë saj.
 • Paraqitja dhe përpilimi i faqes së internetit.
Marianne Graf

Fotograf ©

 • Diku Abdulla
 • Pren Domgjoni
 • Tobi Gessler
 • Marianne Graf
 • Lena Kahr
 • MIRDITA Histori dhe aktualitet
 • Ndoc Mulaj
 • Munella Park Kombëtar
 • Nik Nikolli
 • PPNEA
 • Shkelzen Rexha
 • Ilir Shyti

Dhuruesit

Në bashkëpunim me:

Bashkia Mirditë

Hiking Mirdita

Na ndiqni në rrjetet sociale.

Sponsorizuar nga AAP - Marianne Graf

Hiking Mirdita © 2018. Zhvilluar nga iNSmart Code.

TOP